Gedigen erfarenhet

Vi har varit i branschen länge och det har gett våra målare stor erfarenhet. Genom åren har vi hjälpt många nöjda kunder och samlat erfarenhet. Vi kan därför erbjuda många typer av tjänster. Våra målare är mycket kunniga och är vana vid att arbeta med många typer av färger och tekniker. Att måla om är ett enkelt sätt att förbättra ditt hem. Ny färg skapar motivation och är inspirerande. Vakna upp i ett hem som får dig att trivas och må bra. Med oss vid din sida kan du förverkliga drömmen om att få en bostad som lever upp till dina önskemål och krav. Vi kan leverera ett perfekt slutresultat som du kan få glädje av i många år framöver.

img

Måla om i badrum

Våtutrymmen som badrum och kök är speciella och ställer särskilda krav på färg och arbetsmetod. Vår personal har arbetat länge och är auktoriserad att utföra arbeten i alla typer av våtutrymmen. Det är din garanti på att arbetet utförs korrekt och att du får ett resultat som håller länge.

img

Måla om hela din bostad

Om ditt hem behöver fräschas upp kan det vara en bra idé att måla om. Vi kan utföra hela arbetet med att måla om din bostad inomhus som utomhus. Om du vill veta mer om våra priser är du välkommen att skicka en offertförfrågan så återkommer vi till dig så fort som möjligt.

img

Måla om i köket

Ett fräscht kök är en förutsättning för att kunna laga mat och trivas. Om du vill måla om i ditt kök kan du anlita vår professionella målerifirma. Vi utför arbetet effektivt och snabbt och du kan räkna med ett resultat som håller länge. Samtidigt kan vi ge dig tips och råd när det kommer till färgval och dylikt.

img

Måla om utomhus

Vår personal har stor erfarenhet med att utföra målarjobb både inomhus och utomhus. Det är viktigt att måla om fasaden med jämna mellanrum eftersom väder och vind sätter sina spår. Det gör inte bara att fasaden ser fräschare ut, färgen kan även fungera som ett extra skydd, beroende på vilken typ av fasad det handlar om. Kontakta oss gärna redan idag för mer information. Vi är redo att hjälpa dig att modernisera din bostad.