Gårda Måleri – en professionell firma

Vi på Gårda Måleri utför alla typer av målarjobb, oavsett om du ska måla om dina fasader eller väggarna i köket kan du kontakta oss. Vår långa erfarenhet har lärt oss att arbeta med många typer av färger och arbetstekniker. För oss på Gårda Måleri är det viktigt att du som kund står i centrum. Vi lyssnar alltid på dina krav och önskemål och du är alltid med i alla de beslut som ska fattas i förhållande till projekt. På det viset får du som kund alltid ett resultat som lever upp till dina önskemål, vilket säkerställer ett tillfredsställande slutresultat.

Vi tar oss an alla typer av projekt

Oavsett om du har ett mindre eller större projekt är du välkommen att kontakta oss på. Inga projekt är för stora eller för små för oss. Vi är vana att arbeta mot deadlines och vi garanterar att du får ett färdigt resultat inom de tidsramar som vi har kommit överens om. Vi på Gårda Måleri tar ansvar för de projekt vi blir en del av. Det är en trygghet för dig som kund eftersom vi kan garantera att du får ett resultat som du blir nöjd med och som lever upp till de kriterier som du har satt upp.

Hållbart slutresultat

För oss på Gårda Måleri är miljön en viktig fråga. Vi använder oss uteslutande av färger och material som lever upp till de kriterier som miljölagen föreskriver. Det gör att vi kan måla med gott samvete och samtidigt är det en trygghet för dig som kund. Du kan helt enkelt vara säker på att du får färg som håller måttet när du anlitar vår professionella målerifirma. Vi tror att hållbarheten är viktig för våra kunder och därför arbetar vi endast med produkter av hög kvalitet. Det gör att hållbarheten förlängs och att du får ett slutresultat som håller. Det är viktigt att du med jämna mellanrum underhåller dina väggar utomhus såväl som inomhus. Anlita oss om du behöver måla om dina väggar. Vi tar hand om jobbet och utlovar ett perfekt resultat.